Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Ny handske giver dig en sikker og præcis hånd

Kræver dit arbejde stor præcision, eller har du ofte brug for at taste og skrive på en touchscreen? Så passer den nye Ansell HyFlex® 11-819 ESD som hånd i handske til opgaven!

Du får både smidighed og fingerføling med ESD/touchscreen sikkerhedshandsken fra Ansell, som passer godt på dine hænder – arbejdsdag efter arbejdsdag. Her er der fingerføling, komfort og god beskyttelse for alle pengene!

Ansell HyFlex® 11-819 ESDSkabt til at arbejde på skærmen

Ansell HyFlex® 11-819 ESD er en let, ergonomisk og behagelig handske, som smyger sig om hånden. Den har touchscreen funktionalitet, så du let kan betjene skærme og displays uden at give køb på hverken sikkerhed eller komfort. Handskens sømløse nylon- og spandexfor i trådtykkelse 18 giver sammen med den ultratynde belægning bevægelsesfrihed, som arbejdede du med de bare hænder. Og med ERGOFORM™ Ergonomic Design Technology har Ansell forbedret både ydeevne, pasform og fleksibilitet i denne model.

Fremragende greb, optimal pasform og god komfort

Du får et sikkert greb – og et godt greb om sikkerheden – med Ansell HyFlex® 11-819 ESD på hånden. Materialerne er omhyggeligt udvalgt, og Ansell ZONZ™ Comfort Fit teknologien og den patenterede vaskeproces giver dig en handske, som er både åndbar, ren og rar at have på i mange timer. Belægningen med FORTIX™ nitrilskum gør det let at holde fast, samtidig med at det holdbare ydre giver god beskyttelse i lang tid.

Sikkerhed for dig og dine hænder

Sikkerheden er naturligvis alfa og omega. Ansell HyFlex® 11-819 ESD er certificeret i henhold til EN 16350:2014 og beskytter mod elektrostatisk udladning. Som del af jordingsprocessen kan handsken desuden bruges i områder med eksplosionsfare (ATEX ATmosphères EXplosoves). Og den hudvenlige handske er dermatologisk godkendt og har ØKOTEX® mærke. Du er altså i de bedste hænder, når du har fingrene i Ansell HyFlex® 11-819 ESD!

Få en gratis prøve fra Ansell her

Se Ansell HyFlex® produkter her

 

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.
 

;